PARTICULARS

Ets un particular?

AIXÒ T'INTERESSA

Oferim serveis personalitzats per a particulars que necessitin ajuda en la gestió de les seves obligacions fiscals i legals. Sabem que el compliment d’aquestes obligacions pot ser complicat i requereix coneixements especialitzats, per la qual cosa oferim un servei eficient i professional per a ajudar-te a complir amb totes les teves obligacions.

Ja sigui que necessitis ajuda en la declaració de la renda, en la gestió dels teus impostos, en la planificació del teu patrimoni, o en qualsevol altra àrea de gestió, els nostres professionals altament capacitats poden ajudar-te a navegar de manera efectiva en aquests temes.

A més, ens mantenim actualitzats amb les últimes tendències i canvis en la legislació, la qual cosa ens permet oferir-te un servei eficient i garantir que compleixis amb totes les teves obligacions legals en tot moment. També et brindem assessorament personalitzat en temes com a estalvi fiscal, planificació financera i altres aspectes importants per a la teva vida financera.

Josep Mª Perelló i Associats, S.L
C/ Saragossa 95 entresol 3ª | 08006 Barcelona

Contacte: (+34) 93 368 37 80 – perelloiassociats@perelloiassociats.cat

© 2023 Re7Systems